top of page
Zenit Iskola

Zeneterapeuták a Zenitben

Iskolánk termei, gyönyörű kertje, megőrzött régi terei kiválóan alkalmasak konferenciák szervezésére is. Így került sor a zeneterapeuták 2022-es szakmai napjának megszervezésére a Zenit Általános Iskolában.

Július 2-án, iskolánk igazgatója a Magyar Zeneterápiás Egyesület elnökeként kétszeres házigazdája volt ennek az egész napos rendezvénynek.


A módszertani megújulás, Covid-időszak utáni személyes újratalálkozás mellett volt idő kávézni, teázni, a Zenit kertben töltődni, ebédelni, és Göddel ismerkedni. Az ország különböző, olykor igen távoli pontjáról érkező előadókat, terapeutákat és vendégeket lenyűgözte iskolánk hangulata, környezete, az itt folyó pedagógiai munka, hiszen a mindennapos egyéni zenei tanulás, hangszeroktatás mellett a Zenites gyerekek zeneterápiás szemléletű ének-zene órákon vesznek részt, valamint egyéni és kiscsoportos zeneterápiás alkalmakon való részvételre is lehetőségük van.


A nap során a szakemberek aktív-hangszeres improvizációkon, intervenciókon, képzőművészeti alkotásokon, előadásokon keresztül frissíthették fel tudásukat és ismerhették meg egymás terápiás munkáját.


Reményeink szerint jövőre újra találkozhatunk, valamint a Zenit Iskola Fejlesztők Napja Sorozata révén is!




bottom of page