top of page
Zenit Iskola

Elindult a Zenit Iskola negyedik tanéve

Ma elindítottuk negyedik tanévünket, így idén már teljessé vált az alsó tagozatunk több mint 50 gyermekkel. Évnyitóinknak mindig az új elsősök vannak a középpontjában, ezúttal is az árnyas kertünkben kialakított játékos kalandpályán érkeztek meg a nagy körbe. A pálya végén negyedikeseink adták át nekik új Zenites sapkáikat és kitűzőiket.


Igazgatónk rövid beszédében a meglévő kollégáink mellé csatlakozó 3 új tanítót is bemutatta. Vadász Anita vezeti Veress Gertrúddal az első osztályt. Horváth Eszter mellett Juhász Henriett egyengeti másodikosaink útját. Herczeg Borbála mellé pedig Alexandrov Andrea csatlakozik a harmadikosoknál. A 4.z osztályban pedig Blaha Mónika és Hegedűs Andrea folytatja eddigi munkáját.


Az évnyitó végén egy közös éneklést követően házhoz érkezett a meglepetés fagylalt. A fotósarokban pedig sorra készültek a gyermekek évnyitós fotói.


Már csak egy-egy helyünk van kis létszámú osztályainkban. Jelenleg is vannak érdeklődők, de még nem késő jelentkezni! Bővebb információ a https://www.zenitiskola.hu/iskolavaltas oldalon.



bottom of page