top of page
Zenit Iskola

A Zenit Általános Iskola már az őszre készül!

Frissítve: 2023. júl. 13.

A nyári szünet heteiben még elérhetetlen távolságban érezzük a vakáció végét és az új tanévet, de mi a Zenitben már azon dolgozunk, hogy az iskolakezdés zökkenőmentes legyen "régi és új" diákjaink és családjaik számára is.


Pedagógus csapatunk idén két, szakmájában kiemelkedő tanítóval és egy fiatal angol tanárral egészül ki, hogy minden osztály számára - már a 2024-es első osztálynak is! - a legmagasabb minőségű oktatást biztosíthassuk. Mellettük szaktanáraink dolgoznak azon, hogy tudásuk legjavával szolgálhassák a gyermekek fejlődését.


A nyáron több tábornak is otthont ad a Zenit, ebből a Szintemelő angol nyelvi táborba és az Önismereti alkotótáborba még várjuk iskolások jelentkezését az utolsó helyekre, Kommunikációs tréningünk már betelt. Az augusztus végi Gólyafióka tábort nem is hirdetjük, hiszen ez a Zenitesekről, nekik szól. Ott új diákjaink a színes programok során megismerik egymást, a társaikat, a pedagógusokat és a Zenit sulit is.


A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptemberben megismételjük a májusi Iskolanyitogatónkat, ahol az októberben újra induló Iskolaelőkészítőnket is bemutatjuk. A rendezvény szeptember 16.-án, szombaton délután 16:00-18:00 között lesz a Zenitben.


Ha már a nyáron szeretnétek a csatlakozásról, átjelentkezésről érdeklődni, intézményünk az alábbi elérhetőségen kereshető: info@zenitiskola.hu illetve +36 20 935 8049.


A 2023-24-es tanévben várunk mindenkit a Zenit 1.z, 2.z és 3.z osztályával, az induló Iskolaelőkészítő programmal, a megújuló Közösség Pedagógia rendezvénysorozatunkkal, a Zenit Kvíz-estekkel és még sok izgalmas közösségi kezdeményezéssel! Addig is csodás nyarat kívánunk!




bottom of page